Licenţe Dagew Procurare

Licenţele Dagew pot fi procurate prin mai multe metode:

Accesând paginile de comenzi prin butoanele din meniu: Beneficiari / Client nou / Comenzi sau Beneficiari / Client existent / Comenzi noi. După încărcarea completă a acesor pagini respectaţi paşii indicaţi.

Trimiţând o comandă prin e-mail la adresa contact@damorinf.ro .

Sunând la telefon 0740058640.

Contactând un distribuitor autorizat.

Produsul Dagew poate fi achiziţionat în mai multe moduri:

în variantă completă sau doar cu o parte din module şi funcţii;

cu plata integrală la început, sau în maxim 12 rate (în această situaţie preţul va fi mai mare);

obligatoriu trebuie cumpărată licenţa pentru modulul central Dagew, fără acesta nici o componentă nu poate funcţiona;

în varianta pentru o singură societate, sau pentru o singură asociaţie, sau în varianta multi-societate (max. 6000), sau multi-asociaţie (max. 1000), sau combinaţii;

cu utilizare nelimitată sau cu utilizare limitată.

Dacă aveţi procurate licenţe pentru versiunea 1 atunci procurarea versiunilor următoare se va face cu mari avantaje financiare. Acestea vor fi cu atât mai mari cu cât prima licenţă a fost procurată mai devreme. Spre exemplu dacă versiunea 1 a fost procurată înainte de 1 mai 2008, reducerea de preţ va fi de 75%., dacă a fost achiziţionată înainte de 1 iulie 2008, reducerea va fi de 50%. Pentru amănunte consultaţi periodic site-ul producătorului.

Procurarea de licenţe se poate face şi cu plata în 2,3,6,9,12 rate lunare egale, caz în care preţul se majorează cu 5%, 8%, 15%, 20% respectiv 25%.

Obţinerea variantei actualizate cu solicitările beneficiarului se va downloada de pe site-ul nostru www.damorinf.ro. De asemenea, de aici, se vor putea prelua şi noile îmbunătăţiri şi noile documentaţii tehnice pe care firma noastră le pune gratuit la dispoziţia beneficiarilor. De aceea vă recomandăm consultarea perioadică a acestui site.